fredag 28 augusti 2009

Formex

Puh, vilken himla dag. Har ju varit på Formex idag. Det hela började med att jag missade avfarten och var tvungen att köra ända in till Bromma och snurra runt lite där för att sen komma ut åt rätt håll igen på motorvägen. När jag väl kommer fram till mässan så är det tvärtjockt med bilar och nästan helt omöjligt att hitta en parkering. Tillslut blir jag lotsad bort till nästa kvarter, efter 40 min snurrrande. Och där fanns det parkering, för 90 kr !!!
Så fick man knata 10 min till mässan.

Mässan var stor och massor att se. Både bra och dåliga saker. Fanns mycket skit också på ren svenska men jag hittade en del fina saker. Endel julgrejer också, så nu börjar jag längta till jul.Visar lite fina bilder från mässan.

Nu är jag helt slut ska tända massor av ljus och krypa upp i soffan och bläddra i min nya bok
"inred ljus och lantligt" som kom med posten idag.

Trevlig helg på er!!


Visst är lamporna fina. De är från Madam Stoltz. Sånna skulle jag vilja ha över köksbordet.




onsdag 26 augusti 2009

Fårskinn

Har sett på en del bloggar och i en del inredningstidningar hur snyggt det är med ett fårskinn liggandes i soffan eller på golvet, eller varför inte hängandes över en fotölj. Jag har 2 styckna som nu skafå komma fram och få en ny plats. Jag har fått tag på några från gårdens får som nu finns i "hjärtboden". Kolla i webbshoppen!

tisdag 25 augusti 2009

Härligt väder

Ja nog är det härligt väder i alla fall. Men på mornarna/kvällar är det ju höst medans när solen tittar fram på dan är det ju riktig sommarvärme. Jag gillar det här vädret, det är så fräsh luft.
Men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om att det börjar gå mot hösten. Jag är en riktig soldyrkare och vill ha värme.
Men visst är det väl mysigt också nu när man får tända en massa ljus inne, krypa upp i soffan under en filt och bara mysa!!
Just nu håller jag på att bunkra upp med ljus och lyktor i alla hemmets hörn.

När jag var på drömhem sist så köpte jag också en stol. Som hamnade på övervåningen tillsammans med en gammal byrå, som mannens morfar snickrat en gång i tiden. Och som nu såklart blivit ommålad, för 3 gången tror jag. Har varit orange, blå och nu vit .
Det blev bra, ska bara hitta några fina saker att ställa på byrån.

Nej nu måste jag ta mig till sängen. Förstår inte att det är så lätt att fastna här!!

söndag 23 augusti 2009

Otränad !

I går var man ute på "galej" hela dagen, bokstavligen , då dagen drog igång redan kl 8.00 och slutade vid 02.00
Vi kidnappade vår kära vän Malin för möhippa. Så gick vi 2, 5 km med henne på Diana milen, hade picknick i Vilsta, spelade freespee-golf. Jättekul faktiskt! och så drog vi hem till P och gjorde oss iordning, käkade lite gott, hade sexparty, dansade, sjöng singstar och hade en massa roligt tjejsnack såklart! Det var en hellyckad dag, superkul verkligen!

Men nu sitter jag här och funderar om man blivit för gammal för sånt här!! Är så fruktansvärt seg idag. Tung, nästintill yr i huvudet. Trots att jag bara drack 2 cider och en vinare mellan 16-01 ungefär så det är ju inte så farligt. Har dessutom ont i armar och ben. Kan det vara trängsvärk från de lilla "träningspass" vi utförde!?
Fy det känns inte kul! Åldern börjar ta ut sin rätt. Bäst man håller sig hemma och går och lägger sig i tid och sover sina 9-10 timmar.För annars verkar det som min kropp inte fungerar!! HA HA

fredag 21 augusti 2009

Måleriverkstad

Just nu är det många grejer som ligger i "måleriverkstan". Ett litet gammalt skrivbord, som faktiskt varit min fars. En stor skänk till övervåningen. Och så lite små saker som en hylla, 2 pallar m.m
Vi har även gett oss på at spraya fotoramen på vårat bröllopsfoto så snart kommer det upp också. Så nu har jag uppdaterat min "vill ha lista".

Resultat kommer var efter det kommer på plats.

Kram

torsdag 20 augusti 2009

Styling i vardagsrummet

Nu har det stylats om lite i vardagsrummet, igen!! Nu åkte det vita överdraget på, på soffan. Men jag la min underbara pläd från House doctor lite som skydd uppe på. Sen så var jag på drömhem idag och köpte ett bord. Det ser lite tomt ut på det än så länge Ställde dit några olika ljusstakar i fattigmanssilver och la några ex av jeanne´d arc living i en hög.

Och i läs/blogghörnan ställde jag min golvlampa. Nu ska jag nog bara ha något mer på bordet, ev. en liten lampa hängandes över bordet och så några fler fina kuddar i soffan så är jag nog nöjd.
Så är det projektet klart ( för ett tag i alla fall)




Kram

torsdag 13 augusti 2009

Piggare igen

Lovade ju att återkomma med en lägesrapport. A mår betydligt mycket bättre nu. Men vi tillbringade hela dan igår på akuten. Och Röntgen och allt och mycket riktígt så låg 10:an i magen. Men dom vill att den ska komma ut av sig själv och det är klart att man också önskar. Skönt att slippa operation och narkos och allt vad det inneär. Han kanske sov sig frisk för jag tror han sov ca: 7 timmar i går på dan. Men som sagt nu är han i full gång och imorgon åkervi iväg på en lite välbehövlig "minisemester" med husvagnen.
Så nu önskar jag alla en trevlig helg och gör enlite bloggpaus.

onsdag 12 augusti 2009

Vilken natt-vilken morgon

Puh villken natt! Har haft en orolig liten kille i sängen som inte sovit alls bra och varit ledsen i omgångar. Och 7.15 så vaknade jag med besked av att han skriker "ont i magen" och så hinner jag inte mer innan han börjar kräkas i sängen. Jag undrar om det är magsjukan eller om han ätit något olämpligt. Och det har han ju i oförsig också. Han svalde nämligen en 10-krona i går på fm.
Så jag är lite orolig för att det är den som spökar nere imagen.
Nu sover han igen, och bara det att han somnat om tyder på att han inte mår bra. Jag får ringa till sjukvårdsupplysningen och se vad dom tycker. Sen får dagen utvisa vad som händer.

Återkommer med rapport! KRAM

måndag 10 augusti 2009

Vardag igen

Nu så känns det som det är slut på semestern och vardagen rullar igång igen. Idag har stora tjejen börjat på sitt nya fritids. Det var en väldigt spänd tjej, som sovit dåligt inatt och kom till våran säng och inte kunde hon få i sig frukost i morse heller.
I oför sig så har jag och lillkillen fortfarande lite ledigt. Då han inte får börja sin inskolning förrän den 26/8. Men jag jobbar på lite och då får han vara hos farmor och fafar eller hos mormor.

Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag också säljer Me & I barnkläder. Och idag så släpps höstkollektionen. Så nu blir det mycket jobb för mig framöver. Ska ha premiärvisning av kollektionen hemma hos mig ikväll. Och sen så har jag 4 träffar till denna vecka.
Om ni är sugen på att ha en egen träff, så maila mig bara så vi kan boka in ett datum. Eller om du bara vill handla går det också bra. Gå in på http://www.meandi.se/ och kolla på kläderna och skicka mig sedan ett mail om det är något du vill handla.

Nu ska jag förbereda mig för kvällen.
Ha det bra

lördag 8 augusti 2009

Loppisfynd

Tänk att ibland har man tur och hittar lite man vill ha. Idag fyndade jag 2 pallar en liten för tex. en kruka och en som är sittbar, en spegel, en hylla med knoppbräde, och en stor vattenkanna i zink. Och allt detta för bara 55 kr. Det kallar jag fynd! Så nu har jag lite grejer i "målarförrådet". Bara att sätta fart. Visar lite före och efter bilder senare.

fredag 7 augusti 2009

Sol och bad

Vilket härligt sommarväder det varit denna vecka. Tur att man fortfarande har semester.
Jag och barnen har gjort lite utflykter, bl a till Parken Zoo en dag och sen har vi varit och badat i flera dagar, på olika ställen. Man får verkligen passa på att njuta ordentligt.
Ikväll ska vi iväg och grilla hos ett par kompisar i Kjula. Nu ska jag gå ut och njuta av solen en liten stund till innan det är dax att göra sig iordning. Ville bara kika in så ni inte tror jag försvunnit och önska er en trevlig helg.

Imorgon blir det nog lite loppisbesök.

Kram på er

måndag 3 augusti 2009

Nostalgisk utflykt

Idag har barnen och jag varit på turne i Västerås. Först hälsade vi på min "gamla" farmor, för det är man väl ändå om man är 89 år. Hon är fortfarande ganska pigg och glad och gillar när barnen kommer med och hälsar på.
Sen så åkte jag runt och visade barnen lite var jag tillbringade mina sommarlov. Då jag bodde mycket hos farmor och farfar. Visade huset dom bodde i förrut och så skulle jag visa skogen runt omkring där jag plockat blåbär och åkt pulka. Men ojdå! Där var det så uppbyggt, nya bostadshus, en Lidl affär och mitt upp i allt också en inredningsbutik och cafe. Tyvärr så var den stängd just på måndagar.
Det kändes så konstigt att åka runt där och berätta för barnen. Dom lyssnade nyfiket, men hade nog svårt att förstå att där en gång i tiden legat en stor skog! Kul var det i alla fall men också lite sorgligt!